HTML

Nyárspolgár

Korábbi tevékenységem során többen megjegyezték, hogy nyársatnyelt vagyok. Egy barátom említette azt az elméleti megfontolást, hogy az egyenes gerinc is hasonlóképpen hat, mint a lenyelt nyárs. Kísérletet teszünk arra, hogy ezen megoldás felé közelítsük életünket - és ennek gondolati vetületét egy blogfelületen is megjelenítsük.

Friss topikok

  • Elpet: @Herr SturmLikudnik: Uram, ezek a viták ma nem valós dolgokról szólnak. Nem valós a kormány tevé... (2012.12.31. 16:59) Szakoktatás
  • Elpet: @Ma chi è questo Joker?: Az az igazság, hogy nem néztem végig az előadást és a sajtóbeli kivonat... (2011.07.27. 18:59) Nyugatra nézve III.
  • Téglagyári Megálló: @tölgy: Annak idején azt gondoltam, hogy csak a hazai helyzet súlyos, aztán találkoztam a phdcom... (2011.03.23. 12:51) Hogyan tegyük tönkre egyetemi karrierünket?
  • Elpet: @Grift: Nézze, egészen őszintén megmondom: elment a kedvem. Ezt a műfajt pedig rossz kedvvel nem... (2011.03.10. 06:56) Feltalálók és befektetők
  • bbjnick: 1. Istengyermek, kit irgalmad Közénk lehozott, Angyaloknak énekével N... (2010.12.25. 05:16) Gloria

Linkblog

2009.10.22. 22:08 Elpet

Néhány nap

Barátaim, most néhány napra eltűnök az internetről. Beveszem magam a Mátrába, mely pedig az én Bakonyom, az időmet pihenésre és feltöltődésre szánom. Ha visszatérek, új bejegyzéssel jelentkezem, melyben a várható jövőről ejtenék néhány szót.

Nem mintha a jósok babérjaira pélyáznék, távol áll tőlem. Aki azonban körülnéz a világban, tisztában lehet bizonyos irányokkal. Az a polgári világ, amelyről néhány szót ejtettem, ejtettünk, ha nem is eltűnőben, de jócskán átalakulóban van, és nem lesz az már többé, mint 200, vagy akár száz éve volt. Hogy miként tudjuk életünket az átalakuló világban meggyökereztetni, azon is múlik, felismerjük-e a változás fő vonalait, és hozzá tudjuk-e igazítani egyéni szokásainkat, sajátosságainkat. 29-én este erről publikálok majd.

Addig is mindannyiótoknak szép napokat kívánok. A nemzeti ünnepre pedig méltó ünneplést, a hősök iránti hála lelket nemesítő érzését, tartalmas gondolatokat, Isten áldásával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarspolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr381468677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.